Slavna manekenka objavila snimku s treninga samoobrane: Hodam samopouzdano

IAKO je napunila 56 godina, Paulina Porizkova u odličnoj je formi. Svojom laskavom figurom privlači pažnju, a duguje ju jogi, ali i tečaju samoobrane koji redovito polazi. 

"Jedna od najboljih stvari koju možete učiniti za sebe kao ženu je da naučite samoobranu. Većinu 40-ih provela sam baveći se karateom, kikboksom i Krav Magom, a samopouzdanje koje mi je to ulilo promijenilo mi je život. Hodam samopouzdano. Vjerujem da me to manje čini metom", napisala je uz snimku na kojoj trenira sa sinom Jonathanom i pokazuje ubojite poteze. 

Iako je svjesna da danas nije sposobna kao prije, starenje je prihvatila kao normalan dio života. 

"Obrnuto starenje. Pomlađivanje. Anti-age. Ništa od ovoga nije moguće. Ipak, ako pretražujete internet o starenju, to ćete dobiti. Tablete, napici i vježbe za borbu protiv procesa starenja. Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje", poručila je prošloga ljeta. 

Ističe da nema filera na sebi, ne koristi se filterima kako bi uljepšala fotografije te nije ubrizgavala botoks. Naglašava kako se ne srami svog izgleda, a to i pokazuje fotografijama na kojima često pozira u oskudnim kombinacijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.