Pjevačica za kraj 2021. obznanila da se bori s anksioznošću

Foto: Joel Ryan/Invision/AP via Guliver Image

Za 34-GODIŠNJU pjevačicu 2021. je bila godina ispunjena velikim trenucima: od rođenja njenog prvog djeteta Arthura Evera Wintera Joplinga u travnju do izdavanja njene prve knjige i nastupa na božićnom koncertu za Kate Middleton i princa Williama.

Međutim, u objavi na Instagramu prije početka 2022. Ellie Goulding je priznala da se bori s tjeskobom u najboljoj godini svog života.

"Ova godina je također bila najteža u mom životu", napisala je glazbenica. "Svakodnevno, svake noći, svakog sata borila sam se s nekom vrstom panike za koju nisam ni znala da postoji. Iako su trenuci na pozornici pred svima vama bili jedni od najuzbudljivijih i smirujućih, ove godine mi je bilo teško."

Razmišljajući o prošlosti, Goulding je rekla da je njezina tjeskoba vjerojatno diktirala velik dio života i karijere.

"Želim vam ovo reći posljednjeg dana ove godine jer se mnogi od vas pitaju kako sam, a često ne dobivaju odgovor. To je zato što sam se previše bojala priznati da je odgovor - nisam baš dobro", napisala je. "Osjećam se kao da je nešto slomljeno iznutra - nešto što je duboko odjeknulo u nekolicini onih kojima sam se otvorila."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.