Ovisnica o heroinu nevjerojatno se transformirala nakon tri mjeseca u komuni

Foto: The Jeremy Kyle Show screenshot

OVISNOST je razarajuća. Bilo da je riječ o drogi, alkoholu, cigaretama, hrani ili nečem petom, uništava život ovisnika, ali i njegovih bližnjih.

Kako bi pobijedili ovisnost, ljudi trebaju profesionalnu pomoć. To se nudi sudionicima britanskog showa The Jeremy Kyle koji je brojnim ljudima pomogao da se riješe svojih demona. 

U jednoj od epizoda, Dominique je odlučila pokušati spasiti svoju kćer Kristie koja je zbog heroina i cracka ukrala sve obiteljske dragocjenosti, a vjerojatno se i počela prostituirati kako bi zaradila novac za drogu.

Kristie je na račun showa provela tri mjeseca u komuni pa obitelji i gledateljima pokazala nevjerojatnu transformaciju. Uspjela se oporaviti i sad izgleda zdravo i sretno.

“Prva noć u komuni je bila nevjerojatno teška jer se moje tijelo rješavalo otrova. Proces detoksikacije je iznimno iscrpljujuć”, izjavila je.

Gledatelje showa njena transformacija je šokirala. 

“Wow, apsolutno nevjerojatno”, “Kapa dolje za Kristie”, neki su od komentara koje su ostavili na Twitteru.

“Jedno vrijeme nisam bila optimistična i osjećala sam se jadno, ali sad sam stabilna. Bilo je teško, ali uz podršku sam bolje”, dodala je Kristie koja je dokazala sebi, obitelji, prijateljima i drugim ovisnicima da postoji svjetlo na kraju tunela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.