Operni pjevač Ronald Braus otkrio kako je skinuo 14 kilograma

Foto: Instagram

POPIS poznatih osoba koje nisu odoljele iskušati ketogenu dijetu iz dana u dan je sve duži. Nakon što je Ella Dvornik odlučila na svojoj koži ocijeniti ima li učinka ova dijeta koja se temelji na smanjenom unosu ugljikohidrata i povećanom unosu masti, i operni pjevač Ronald Braus je priznao da upravo njoj duguje gubitak 14 kilograma.

Naime, kako prenosi časopis Story, Braus je kombinirao ketogenu dijetu s vježbanjem u teretani i aerobnim vježbama.

“Doduše, tek sam prije mjesec dana počeo intenzivnije vježbati, dva do tri puta tjedno, jer sam htio dati period tijelu da prilagodi na novu prehranu. Četiri mjeseca sam u potpunosti izbjegavao bijeli i smeđi šećer i sve što sadrži ugljikohidrate”, izjavio je Braus u intervjuu.

Za doručak je jeo jaja sa svježim sezonskim povrćem, pogotovo šparogama. Za ručak se na njegovom tanjuru našlo meso ili riba s blitvom i avokadom, a za večeru je birao voće.

“Naravno, znao sam večerati i ribu, nakon koje bih ponekad popio čašu crnog vina. Jedna čaša ne remeti dijetu”, otkrio je Braus koji je neprepoznatljiv nakon što je sa 102 spao na 88 kilograma.

“Umjesto šećerom, kavu sam sladio natrenom, ali najviše sam pio nezašećerenu limunadu. Kao zamjenu za običan kruh, počeo sam raditi keto kruh i kolače na koje sam se sad toliko naviknuo da bi mi mogli postati lifestyle”, priznao je i dodao da ni u jednom trenutku nije došao u iskušenje da pojede nešto slatko.

Kako tvrdi, od prvog dana dijete je imao više energije i osjećao se odlično. Iako mnogi tvrde da ketogena dijeta ima nuspojave poput opadanja kose, Brausu se popravio ten, a koža mu blista.

"Za sad se namjeravam i dalje tako hraniti. Htio bih skinuti još dva do tri kilograma. Možda tada uvedem integralnu rižu u prehranu. A u oblikovanju linije pomoglo mi je što sam uveo 16-satno gladovanje. Ako završim s večerom u 20 sati navečer, doručkujem tek 16 sati nakon toga", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.