Od sada jogu možete vježbati u polju okruženi alpakama

Foto: Facebook

JOGA smiruje um, tijelo i dušu, a njeni obožavatelji izvode je u paru, na neobičnim lokacijama ili u društvu svojih kućnih ljubimaca.

Zato su vlasnici seoskog imanja u Velikoj Britaniji došli na ideju da organiziraju jogu u polju punom alpaka. Kažu da je riječ o jedinstvenom iskustvu, a prvi sat su zakazali za 13. travnja.

“Želimo da ljudi dođu i uživaju. Naš dom je poseban i cilj nam je i da drugi u njemu uživaju. Ovdje se možete odmoriti od tehnologije i povezati se s prirodom, životinjama i drugim ljudima”, izjavio je Nick Aylett.

Jogu će voditi certificirani instruktor Sian Bartlett, a sudionici će dobiti i hranu i piće. Za ovaj nesvakidašnji trening u trajanju od 90 minuta zainteresirani će morati izdvojiti 30 funti, odnosno 250 kuna.

Ovom domišljatom paru najvažnija je dobrobit životinja, a njihove alpake žive na otvorenom. Osim joge u društvu alpaka, nude i brojne druge aktivnosti poput hodanja, piknika i sata umjetnosti s alpkama te posebni paket koji nudi mogućnost "povezivanja s alpakama". Riječ je o meditaciji i hodanju među stadom koje pažljivo promatrate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.