Obline su in: Upoznajte prvu punašnu Viktorijinu anđelicu

Foto: Instagram

VICTORIA'S SECRET obitelji se pridružila prva manekenka koja ne nosi veličine XS ili S.

Slavni brend donjeg rublja je često bio na meti kritika jer okuplja isključivo mršave i visoke manekenke, a njegovom vodstvu su trebale nevjerojatne 24 godine da promijeni svoju politiku poslovanja. Naime, sada će se, prvi put u njihovoj povijesti, uz bok popularnim modelima poput Winnie Harlow i Barbare Palvin naći i Lorena Duran, prva žena s oblinama koja će nositi njihove revije. Riječ je o prvoj Viktorijinoj anđelici koja ne nosi veličine XS ili S.

"Vrijeme je za različitosti. Hvala timu 'Victoria’s Secreta' što su mi ostvarili snove", napisala je Duran na svom Instagramu gdje je podijelila oduševljenje s obožavateljima.

Lorena je Španjolka, ima 25 godina, a manekensku karijeru je započela sa 17 godina te je od tad ostvarila brojne suradnje s mnogim svjetskim brendovima.

Osim Lorene, u posljednje vrijeme Viktorijine su anđelice postale crvenokosa Alexina Graham i Winnie Harlow koja boluje od kožne bolesti vitiligo. Inače potpuni zaokret u radu tvrtke donijela je nova direktorica Amy Hauk koja će joj pokušati vratiti stari ugled.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.