Ljudi naručili odjeću plus veličine pa dobili i dijetalne energetske pločice

Foto: Twitter

KUPCI koji su naručili odjeću iz kolekcije plus veličine tvrtke Forever 21, dobili su i više nego što su očekivali. Naime, u paketima su im stigle i dijetalne energetske pločice s okusom limuna. Potez tvrtke je brzo završio na društvenim mrežama i sada ih svi prozivaju zbog izrugivanja na račun debljine.

Modni brend za Jazabel je objasnio da “s vremena na vrijeme svoje kupce iznenade besplatnim testnim proizvodima trećih tvrtki” te da su sporne dijetalne pločice poslane svima, a ne samo onima koji su naručili odjeću plus veličine.

Dodali su da su naknadno uklonili sve grickalice iz paketa koji su bili u pripremi za slanje.

“Ispričavamo se ako smo uvrijedili naše kupce, to nam nikako nije bila namjera”, poručili su iz Forever 21.

Ipak, kupcima nije dobro sjelo ovakvo iznenađenje pa na društvenim mrežama i dalje dijele fotografije pristiglih paketa.

“Kupila sam kupaći kostim preko internetske trgovine i poslali su mi dijetalnu pločicu. Hvala vam što ste me podsjetili da nemam spremno tijelo za plažu”, napisala je jedna korisnica Twittera.

“Opasno je bilo kome se rugati na račun izgleda i govoriti mu da jede manje ili krene na dijetu. Ne znate njihovu povijest. Kao netko tko se oporavlja od poremećaja prehrane, reći ću vam da bi me osobno ovo vratilo na početak”, upozorila je korisnica Instagrama pa se obrušila na tvrtku:

“Kako se usuđujete tako ugroziti svoje kupce?” upitala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.