Glumcu trebala godina dana za transformaciju: Žene oduševio golim torzom

Foto: EPA-EFE

KUMAIL Nanjiani, glumac i stand-up komičar, glumit će u Marvelovom filmu The Eternals koji izlazi u studenom 2020. godine. Kako bi se pripremio za tu ulogu i pretvorio se u superjunaka, morao je godinu dana trenirati, a rezultatima se pohvalio na Instagramu.

Kako je i sam istaknuo, to ne bi bilo moguće da cijelo to vrijeme nije imao na raspolaganju "najbolje trenere i nutricioniste koje je platio najveći studio na svijetu".

"Drago mi je što izgledam ovako, ali isto tako razumijem i zašto nikad prije nisam. Bilo bi nemoguće bez ovih resursa i vremena", napisao je.

Osim toga, priznao je da nije mislio da će ikada objaviti fotografiju golog torza na društvenim mrežama, ali njegov predan rad i rezultat zaslužuju javno priznanje. S tim su se složile brojne obožavateljice koje nisu skrivale oduševljenje, baš kao i njegovi glumački kolege. 

No, među komentarima se najviše istaknuo onaj njegove supruge Emily V. Gordon koja je poručila svima da "slobodno bace jedan dugački pogled" na njegovo tijelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.