Djevojka se kune da je špagu moguće naučiti u dva dana. Potrebno je puno više

Foto: 123RF

DOSADA je ljude natjerala na iskušavanje različitih ideja. Jedna djevojka je odlučila zabaviti ljude i savjetovati im kako napraviti špagu u samo dva dana, čak i ako ste potpuni početnik. Metoda u koju se kune postala je viralna. 

Snimila je video u kojem pojašnjava četiri vježbe istezanja koje su potrebne kako biste napravili špagu bez ikakvog zagrijavanja. Mnogi su joj povjerovali, ali to može biti vrlo opasno.

@maddikoch

I swear by this! ##fyp ##foryou ##spilts ##howto

♬ original sound - maddikoch

Iako možda želite zadiviti svoje prijatelje novom vještinom, potrebno je puno više truda da postanete dovoljno fleksibilni za takav pothvat. 

Jedan od najgledanijih uradaka na tu temu je onaj objavljen na YouTube kanalu Super Sister Fitness. Broji više od 6,5 milijuna pregleda, a obećava da ćete špagu savladati u roku od 30 dana ako vježbate tri do četiri dana u tjednu. 

Video je namijenjen početnicima i pojašnjava koja su tri koraka nužna. 

Zagrijavanje sačinjavaju čučnjevi i druge vježbe koje će potaknuti cirkulaciju i zagrijati zglobove u tijelu. Potom slijede vježbe istezanja iz kojih je postupno moguće spustiti se u špagu.

Svaki plesač i gimnastičar također radi zagrijavanje i istezanje prije špage pa to nikako ne biste smjeli ni vi izostaviti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.