Chris Hemsworth isprobao četverodnevni post pa priznao da se gubi: Osjećam se loše

Screenshot: YouTube

CHRIS Hemsworth je 2021. izgradio nevjerojatnu mišićnu masu. Pripremajući se za snimanje filma Thor: Love and Thunder, glumac se podvrgnuo intenzivnim i iscrpljujućim treninzima, ali u novom projektu prolazi kroz još teže fizičke izazove.

U dokumentarnoj seriji Limitless With Chris Hemsworth Australac putuje svijetom istražujući različite stvari koje navodno rezultiraju zdravijim i dužim životom. Uči o ekstremnom upravljanju stresom penjući se po dizalici koja ide do 275 metara u zrak, a eksperimentira i s prehrambenim navikama.

Tako se upušta u četverodnevni post pod vodstvom dr. Petera Attia. Post uzima veći fizički danak nego što je očekivao i trećeg dana žali se da mu je jako loše.

"Osjećam se prilično loše dok pokušavam hodati uz stepenice. Osjećam kao da mi je teško doći do daha. Gubim se", priznaje u isječku koji najavljuje izlazak serije.

Hemsworth odlazi u teretanu nadajući se da će mu to pomoći da dođe k sebi, ali ni to mu ne popravlja raspoloženje.

"Mislim da Chrisu ovo nije nimalo ugodno iskustvo. Ali veliki dio posta je razumijevanje zašto to radite. I to je ključ da biste ga tolerirali - morate se usredotočiti na motivaciju koja stoji iza posta", pojašnjava dr. Attia te dodaje da je Hemsworthova motivacija za ispunjavanje izazova usmjerenih na dugovječnost njegova obitelj.

Serija se počinje emitirati na Disneyju+ 16. studenog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.