Ashton Kutcher zaradio pankreatitis slijedeći rigoroznu prehranu Stevea Jobsa

Foto: AP Photo/Andy Wong via Guliver Image

MILA KUNIS otkrila je da je njen suprug Ashton Kutcher bio hospitaliziran zbog pankreatitisa (upale gušterače) dvaput, u periodu priprema za ulogu Stevea Jobsa u biografskom filmu iz 2013. godine.

Tijekom pojavljivanja u emisiji Hot Ones Kunis je potvrdila voditelju Seanu Evansu da je Kutcher pokušao slijediti Jobsovu ekscentričnu prehranu.

"Bio je tako glup. U jednom periodu je jeo samo grožđe, to je bilo tako glupo", rekla je Kunis. "Dva puta smo završili u bolnici s pankreatitisom."

Jobs, suosnivač Applea koji je umro od komplikacija povezanih s rakom gušterače 2013., bio je nevjerojatno strog po pitanju svoje prehrane. Tehnološki vizionar prvenstveno je konzumirao namirnice biljnog porijekla, prema njegovom biografu, a često bi jeo isto voće ili povrće tjednima. Čak i nakon dijagnoze raka, Jobs je nastavio slijediti ovu ekstremnu prehranu.

Kutcher je glumio suosnivača Applea u filmu Jobs iz 2013. i raspravljao je o zamkama Jobsove prehrane nakon projekcije filma na Sundance Film Festivalu.

"Prije svega, voćna prehrana može dovesti do ozbiljnih problema", rekao je Kutcher, prenosi USA Today. "Otišao sam u bolnicu dva dana prije nego što smo počeli snimati film. Prevrtao sam se od bolova. Vrijednosti hormona moje gušterače bile su potpuno poremećene. Bilo je stvarno zastrašujuće", dodao je.

Kutcher i Kunis vjenčali su se 2015. Par ima dvoje djece, kćer Wyatt Isabelle, rođenu 2014., i sina Dimitrija Portwooda, rođenog 2016. godine, piše Insider.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.