14 kilograma manje u 4 mjeseca: "Bez nje ne bih uspjela"

Foto: Instagram

JOŠ uvijek tražite iskustvo koje će i vama pomoći skinuti veći broj kilograma? Možda vam pomogne ova majka dvoje djece koja je u 4 mjeseca uspjela skinuti 14 kilograma i koja kaže da se nikad u životu nije osjećala bolje. Linija joj je, za njen pojam, predivna, a sve zato što se u avanturu nije upustila sama.

Vježbanje u paru postalo je jako popularno, a vjerujemo da bi se malo više trebala popularizirati i ideja od mršavljenju u paru.

Prema iskustvu Kare Hamil, najveća tajna njenog mršavljenja nije program po kojem je radila i učila o prehrani, već njena kompatibilna partnerica, prijateljica s kojom je bilo lakše doslovno sve. 

One su u avanturu krenule u travnju, jedna drugu poticale, učile zajedno, vježbale zajedno, planirale iste obroke, jer iako ne žive zajedno, ti su im zajednički planovi bili jedini poticaj da konačno promijene neke nezdrave navike, upiju one dobre te u kratkom vremenu zajedno dožive željene promjene.

Kako je o svom iskustvu ispričala Kara, majka dvoje djece koja živi za hedonističko uživanje sa svojim suprugom, to joj je zajedničko planiranje pomoglo da konačno promijeni svoje navike, a da opet u svemu nastaviti uživati kao prije.

Zato se njih dvije nisu bazirale niti na brojanje kalorija, nisu si uskraćivale obroke, nisu gladovale niti "umirale" trenirajući. Jednostavno su pronašle pravu mjeru, naučile štošta u duetu, pronašle razne programe za mršavljenje (toga nam barem ne nedostaje na internetu) te jedna u drugoj nalazile snagu i motivaciju. 

Da su tome bile 100 posto posvećene dokaz su rezultati, a Kara ne propušta naglasiti da je tijekom sva četiri mjeseca nastavila uživati u slatkom i u vinu. 

"Preko tjedna smo se trudile ne griješiti, ali smo si vikendima priuštile ono što volimo. Za mene je to vikend opuštanje sa svojim suprugom, uz dobar obrok i fino vino. Toga se jednostavno nisam željela odreći, a to i jest kvaka. Ne možete sebe tjerati naprijed, ako si ne pružite nešto čime ćete se nagraditi. Za mene su moje nagrade bile zajedničke avanture s prijateljicom i vikend opuštanja sa suprugom te, naravno, nova linija. Osjećam da sam zdravija nego ikada", naglašava Kara.

Ako niste dovoljno jaki da biste mogli krenuti sami, pronađite si kompatibilnog partnera. Tada će sve biti dvostruko lakše. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.