Zendaya i Robert Pattinson su u pregovorima za novi film studija A24

Foto: EPA

ZENDAYA i Robert Pattinson su u pregovorima za novi film norveškog redatelja Kristoffera Borglija, potvrdio je Deadline. Borgli, koji se proslavio prošlogodišnjom crnom komedijom Dream Scenario u kojoj je glumio Nicolas Cage, ponovno surađuje sa studijem A24.

Redatelj je već napisao scenarij za svoj novi film koji će se zvati The Drama. Detalji radnje nisu poznati, ali riječ je o romantičnom filmu u kojem dođe do preokreta prije vjenčanja mladog para.

Film produciraju studio A24, Ari Aster, Lars Knudsen i Tyler Campellone iz produkcijske kuće Square Peg. Square Peg i A24 zajedno su radili na filmovima Hereditary, Midsommar i Dream Scenario, a trenutačno surađuju na filmovima Death of a Unicorn, s Paulom Ruddom i Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, te Eddington, s Joaquinom Phoenixom, Pedrom Pascalom i Emmom Stone.

Borglijev film je prioritet za studio A24

The Drama je trenutačno prioritet za studio A24 jer su i Zendaya i Robert Pattinson pokazali interes za film. Naime, Zendaya je trenutačno jedna od vodećih mladih zvijezda u Hollywoodu zahvaljujući uspjehu filmova Dina: Drugi dio i Izazivači. Iako se glumom bavi od malih nogu, glumica je stekla svjetsku slavu kada se pojavila u HBO-ovoj seriji Euforija.

Pattinson se proslavio serijalom Sumrak saga, nakon kojeg se okrenuo ozbiljnijim projektima. Obožavatelje je oduševio svojom izvedbom u filmu The Batman iz 2022. godine, u kojem je glumio popularnog superheroja, a iduće godine gledat ćemo ga u znanstvenofantastičnom filmu Mickey 17, koji je režirao Bong Joon Ho.

Glumac uskoro počinje snimati novi film redateljice Lynne Ramsay, nazvan Die, My Love, u kojem glumi uz Jennifer Lawrence.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.