Zack Snyder kaže da je ovo jedini njegov film koji bi htio popraviti

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

ZACK Snyder poznat je po filmovima koji često imaju više verzija. Primjerice, Watchmen iz 2009. godine imao je tri verzije, dok će Rebel Moon koji je dostupan na Netflixu, uskoro dobiti produženu verziju koja će imati eksplicitne scene.

Iako je u karijeri imao filmove koje su kritičari i publika smatrali promašajima, Snyder je u intervjuu za časopis Empire otkrio da je Sucker Punch jedini film s kojim nije potpuno zadovoljan.

"Jedini film koji bih htio promijeniti je Sucker Punch jer ga nismo uspjeli pravilno dovršiti", rekao je Snyder. "Čak ni redateljeva verzija nije dobra jer je to samo produžena verzija filma. Da dobijem priliku, htio bih popraviti taj film."

Snyder je dodao da su sve scene već snimljene i da mu samo trebaju resursi i odobrenje studija za novu montažu.

Sucker Punch je akcijski film koji prati mladu djevojku Babydoll (Emily Browning), koja završi u psihijatrijskoj ustanovi nakon što slučajno upuca svoju sestru tijekom svađe sa zlim očuhom.

Babydoll se u ustanovi sprijatelji s ostalim pacijenticama, s kojima počinje planirati bijeg jer želi izbjeći lobotomiju. Kako bi se nosila s traumama iz stvarnog svijeta, Babydoll mašta da su ona i njezine prijateljice snažne ratnice koje se bore u fantastičnim svjetovima.

Uz Browning, u filmu glume Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Carla Gugino, Oscar Isaac i Jon Hamm.

Sucker Punch je jedan od najlošije ocijenjenih filmova u Snyderovoj karijeri. Na portalu Rotten Tomatoes ima samo 22 posto od kritičara i 47 posto od publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.