VIDEO Objavljen trailer za Hocus Pocus 2, vraćaju se sestre Sanders

Screenshot: YouTube

STIŽE drugi dio popularnog filma iz devedesetih Hocus Pocus. Objavljen je trailer, koji je u manje od jednog dana pregledan više od 350.000 puta. 

Nova skupina srednjoškolaca pali svijeću crnog plamena, koja uskrsne vještice iz 17. stoljeća - Winifred, Mary i Sarah Sanders. Njih, kao i u prvom dijelu, glume Bette Midler, Kathy Najimy i Sarah Jessica Parker.

 

Nastavak stiže na streaming platformu Disney+ 30. rujna ove godine. Uz Bette, Kathy i Parker, u filmu glume i Sam Richardson, Doug Jones, Hannah Waddingham, Whitney Peak i Tony Hale. Whitney Peak dobila je ulogu Becce, a prethodno se proslavila ulogom u hit seriji Tračerica.

Obožavatelji originalnog filma vrlo su uzbuđeni zbog nastavka.

"Imala sam devet godina kada je original objavljen i gledam ga za svaku Noć vještica od tada. Spremna sam za nastavak", "Nikad u životu se nisam ovako naježila", "Tako mi je drago da su sve sestre Sanders na okupu, ne bi to bio pravi Hocus Pocus bez njih", "Ovo izgleda jako dobro", "Originalni film je bio velik dio mog djetinjstva i još uvijek ga gledam za svaku Noć vještica. Jedva čekam ovo", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.