Theo James je zvijezda nove adaptacije Stephena Kinga, evo teasera

Screenshot: YouTube/Neon

FILMSKI studio Neon objavio je prvi teaser za nadolazeći horor The Monkey, u kojem glavnu ulogu igra Theo James, zvijezda Netflixove serije The Gentlemen.

The Monkey je adaptacija istoimene kratke priče iz 1980. godine, čiji je autor "kralj horora" Stephen King. Film je režirao i napisao Osgood Perkins, redatelj hit-filma Longlegs, koji trenutno igra u kinima.

Theo James u filmu je utjelovio blizance Hala i Billa koji su na tavanu obiteljskog doma pronašli staru igračku majmuna, koja je pripadala njihovom ocu. Njihov prvi susret s ukletom igračkom rezultirao je serijom brutalnih smrti, zbog čega su braća odlučila baciti majmuna i nastaviti sa svojim životima kao da se ništa nije dogodilo.

No, nakon što se misteriozne smrti ponovo počnu događati, Hal i Bill, koji se godinama nisu vidjeli, moraju udružiti snage kako bi se zauvijek riješili majmuna prije nego što ubije njihove bližnje.

U filmu glume i Elijah Wood, Tatiana Maslany, Colin O’Brien, Rohan Campbell te Sarah Levy. Izvršni producenti horora The Monkey su James Wan, Michael Clear, Dave Caplan, Brian Kavanaugh-Jones i Chris Ferguson.

Obožavatelji su uzbuđeni oko novog horora

Teaser za The Monkey privukao je brojne ljubitelje horora, koji su uzbuđeni oko nove adaptacije djela Stephena Kinga.

"Ovo izgleda uznemirujuće", napisao je jedan gledatelj, dok je drugi dodao: "Odličan teaser, jednostavan ali efektivan."

"Theo James, Tatiana Maslany i Elijah Wood glume u ovom filmu. Ta tri imena čine ga vrijednim gledanja, čak i da ne znamo o čemu je riječ. Osim toga, režirao ga je Osgood Perkins", napisao je treći.

"Izgleda jako slično filmu Monkey Shine iz 1988. godine", dodao je četvrti.

Horor The Monkey imat će premijeru u kinima 21. veljače 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.