Stigao je trailer za posljednju sezonu nedavno ukinute hit-serije

Screenshot: YouTube/ABC

ABC je objavio trailer za posljednju sezonu nedavno ukinute serije The Good Doctor koju je kreirao David Shore. Medicinsko-dramska serija s Freddiejem Highmoreom u glavnoj ulozi počela se prikazivati 2017. godine i brzo je stekla veliku popularnost.

Serija The Good Doctor temelji se na istoimenoj južnokorejskoj seriji iz 2017. godine i prati Shauna Murphyja (Highmore), mladog kirurga koji ima autizam i sindrom savanta. Murphy se iz malog gradića seli u prestižnu bolnicu San Jose St. Bonaventure u Kaliforniji, no ne može pobjeći od svoje problematične prošlosti koja ga progoni na novom poslu.

 

U sedmoj sezoni serije svoje će uloge ponoviti Highmore, Paige Spara, Richard Schiff, Fiona Gubelmann, Christina Chang, Will Yun Lee, Noah Galvin, Bria Henderson i Chuku Mody. Njima će se pridružiti pridošlice Kayla Cromer i Wavyy Jonez, koji će utjeloviti studente treće godine medicine koji dolaze na praksu u San Jose St. Bonaventure.

Trailer je oduševio obožavatelje serije koji su razočarani jer je ovo posljednji put da gledaju The Good Doctor.

"Nisam spremna oprostiti se od ove serije. Tako sam uzbuđena zbog nove sezone", "Žao mi je što je ovo posljednja sezona, ali drago mi je što će serija ostati zapamćena po svojoj kvaliteti i neće se pretvoriti u zombija kao što je 'Uvod u anatomiju'", "Ne mogu dočekati ovo", samo su neki od komentara obožavatelja.

Sedma sezona serije The Good Doctor počet će se prikazivati 20. veljače na televizijskom programu ABC. U Hrvatskoj je prvih šest sezona dostupno na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.