Stephen King: Ne razumijem ljude koji likuju nad neuspjehom Marvela

Screenshot: YouTube/Foto: EPA

Legendarni autor horor naslova, Stephen King, nije pretjerani obožavatelj Marvela. Ne prati filmove i serije iz Marvelovog filmskog svijeta, no svejedno je stao u obranu njihovog najnovijeg projekta.

Oglasio se na svom X profilu povodom velikog neuspjeha filma Marveli tijekom prvog vikenda prikazivanja. Film je zaradio oko 110 milijuna dolara tijekom prvih tri dana u kinima, što ga čini najmanje uspješnim MCU-ovim filmom ikada, kada je riječ o prvom vikendu prikazivanja.

Čak su i filmovi iz prve faze ovoga filmskog svijeta, kada Marvel još nije bio ni blizu svog vrhunca, ostvarili bolji učinak tijekom prvog vikenda u kinodvoranama diljem svijeta. Bolji od nastavka Kapetanice Marvel su čak i filmovi koji su izašli tijekom pandemije koronavirusa.

 

King je ipak imao nešto za reći o tome u svojoj objavi. Budući da velika većina sada likuje zbog neuspjeha najnovijeg filma, on ne razumije zašto je to tako.

"Ne gledam MCU-ove filmove, baš me nije briga za njih, ali smatram da je ovo skriveno likovanje zbog loših Marvelovih brojki na kino blagajnama jako neugodno. Zašto se radovati neuspjehu?" pita se poznati autor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.