Stephen King komentirao svoju omiljenu seriju iz 21. stoljeća: Super od prve scene

Foto: EPA/Screenshot: Youtube

Slavni književnik i "kralj" horora Stephen King poznat je po tome što često u intervjuima i na društvenim mrežama dijeli mišljenje o određenim filmovima i serijama. Tako je jednom prilikom u intervjuu za The Rolling Stone otkrio koja mu je omiljena serija iz ovog stoljeća. 

Kako prenosi Far Out Magazine, King je u razgovoru za časopis imenovao najbolju televizijsku produkciju koja se pojavila u 21. stoljeću.

"Breaking Bad. Znao sam da je super od prve scene, kad ga vidite u onim hlačama. Mislio sam da je to nevjerojatno hrabro, budući da izgledaju tako štreberski", rekao je pisac, pritom misleći na lik Waltera Whitea, kojeg je u seriji glumio Bryan Cranston. 

Radnja prve sezone prati Waltera Whitea, frustriranog srednjoškolskog profesora kemije kojemu je dijagnosticiran neoperabilni rak pluća. On se okreće proizvodnji i prodaji metamfetamina s bivšim učenikom Jessejem Pinkmanom (Aaron Paul), kako bi osigurao budućnost svoje obitelji. 

 

Baš kao i piscu, mnogi bi se gledatelji vjerojatno složili da je popularan Breaking Bad jedna od najboljih serija iz ovog stoljeća. Prva sezona izašla je 2008. godine, a posljednja, peta sezona 2013. godine. Sve sezone i epizode Breaking Bada dostupne su za gledanje na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.