Rotten Tomatoes objavio je popis 10 najpopularnijih filmova koje morate pogledati

Screenshot: YouTube

Uz toliko novih filmova koji izlaze svakog mjeseca, teško je pronaći one najbolje. No zahvaljujući Rotten Tomatoesu, MailOnline je složio popis trenutno deset najpopularnijih filmova.

1. IF

Film scenarista i redatelja Johna Krasinskog, IF govori o djevojčici koja otkriva da može vidjeti svačije imaginarne prijatelje. Ona koristi tu supermoć dok se upušta u čarobnu pustolovinu ponovnog povezivanja zaboravljenih IF-ova s njihovom djecom.

 

2. Kingdom of the Planet of the Apes

Redatelj Wes Ball udahnjuje novi život globalnoj epskoj franšizi, smještenoj nekoliko generacija u budućnost nakon Cezarove vladavine, gdje su majmuni dominantna vrsta koja živi u harmoniji, dok su ljudi svedeni na život u sjeni.

Dok novi tiranski vođa majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun kreće na teško putovanje koje će ga natjerati da preispita sve što je znao o prošlosti te donese odluke koje će oblikovati budućnost majmuna i ljudi.

 

3. The Strangers: Chapter 1

Nakon što im se pokvari auto u jezivom gradiću, mladi par (Madelaine Petsch i Froy Gutierrez) prisiljen je provesti noć u kolibi. Panika nastaje kada ih teroriziraju tri maskirana stranca koji napadaju bez milosti i naizgled bez motiva.

4. The Last Stop in Yuma County

Dok čeka dolazak sljedećeg kamiona s gorivom na izoliranom odmorištu u Arizoni, mladi trgovački putnik uvučen je u opasnu situaciju s dolaskom dvojice pljačkaša banaka, koji su također zaglavljeni na istom mjestu. Dvojica pljačkaša spremna su nasiljem štititi svoje bogatstvo.

5. Challengers

Film vizionarskog filmaša Luce Guadagnina Challengers predstavlja Zendayu u ulozi Tashi Duncan, nekadašnje tenisačice koja je postala trenerica.

Udana je za prvaka koji se trenutno suočava s lošim rezultatima, a njezina strategija za oživljavanje suprugove karijere dobiva iznenađujući preokret kada se on mora suočiti s Patrickom, Tashinim bivšim najboljim prijateljem i bivšim dečkom. Dok se njihova prošlost i sadašnjost sudaraju, a napetosti rastu, Tashi se mora zapitati koliko će pobjeda koštati.

6. The Fall Guy

Radnja prati kaskadera (Ryan Gosling) koji, kao i svi u zajednici kaskadera, biva raznesen, upucan, srušen, bacan kroz prozore i s najvećih visina sve radi naše zabave.

A sada, tek što se oporavio od nesreće zbog koje mu je zamalo završila karijera, ovaj heroj radničke klase mora pronaći nestalu filmsku zvijezdu, razotkriti zavjeru i pokušati osvojiti ljubav svog života dok i dalje obavlja svoj posao. Što bi moglo poći naopako?

 

7. Back to Black

Back to Black priča je o ranom usponu Amy Winehouse do slave i stvaranju njezina revolucionarnog albuma Back to Black. Ispričan iz Amyne perspektive i inspiriran njezinim tekstovima, film prati izvanrednu ženu iza fenomena i turbulentan odnos koji je srž jednog od najlegendarnijih albuma svih vremena.

 

8. Madame Web

Madame Web priča samostalnu priču o podrijetlu jedne od najzagonetnijih heroina Marvela. U napetom trileru glumi Dakota Johnson kao Cassandra Webb, bolničarka na Manhattanu koja razvija moć da vidi budućnost i shvaća da to može iskoristiti za njezinu promjenu.

Prisiljena suočiti se s otkrićima o svojoj prošlosti, gradi odnos s tri mlade žene vezane za moćne sudbine... Ako uspiju preživjeti smrtonosnu sadašnjost.

 

9. The Idea of You

Solène, 40-godišnja samohrana majka, neočekivano ulazi u romansu s 24-godišnjim Hayesom Campbellom, vodećim pjevačem benda August Moon, najpopularnije grupe na planeti. Kada Solène krene na putovanje sa svojom tinejdžerskom kćeri na glazbeni festival Coachella, nakon što ju je iznenada iznevjerio bivši dečko, doživljava slučajni susret s Hayesom, a između njih se odmah pojavljuje iskra.

 

10. The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Britanska vojska regrutira malu skupinu visoko kvalificiranih vojnika za napad na njemačke snage iza neprijateljskih linija tijekom Drugog svjetskog rata.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.