Rihanna će dati glas Štrumpfeti

Foto: EPA

PJEVAČICA Rihanna, koja je trenutno trudna s drugim djetetom, najavila je da će posuditi glas u nadolazećem animiranom filmu o Štrumpfovima studija Paramount i Nickelodeon. Rihanna će imati tri uloge u produkciji, glumit će Štrumpfetu, radit će na glazbi za film te će biti producentica.

Štrumpfovi su već dobili filmske adaptacije u suradnji sa studijem Sony Pictures Animation. Pop zvijezda Katy Perry je tad posudila svoj glas Štrumpfeti u filmovima Štrumpfovi i Štrumpfovi 2.

Rihannina najava dolazi dva mjeseca nakon njenog povratka glazbenoj sceni na Super Bowlu u veljači, piše Los Angeles Times. Tijekom nastupa pjevačica je potvrdila da očekuje drugo dijete s partnerom ASAP Rockyjem. Par je prvo dijete dobio u svibnju 2022. godine.

Film Štrumpfovi bit će Rihannin drugi animirani pothvat. U 2015. godini je posudila glas u obiteljskom filmu Home.

Višestruka dobitnica Grammyja također se pojavila u nekoliko igranih filmova, uključujući Battleship, This Is the End, Annie i Ocean’s Eight. 2019. godine dijelila je ekran s Donaldom Gloverom u filmu Guava Island za Prime Video.

Na društvenim mrežama Rihannina najava dočekana je miješanim reakcijama. Obožavatelji željni nove glazbe šalili su se da je glazba za Štrumpfove prioritet.

"Ova žena će nam dati sve osim albuma", napisao je jedan korisnik Twittera.

Novi film o Štrumpfovima premijerno će biti prikazan 14. veljače 2025. godine i temelji se na likovima koje je stvorio belgijski umjetnik Peyo Culliford.

Iako će neki možda biti razočarani jer novi album još uvijek nije u planu, Rihannin angažman u ovom projektu sigurno će dodati zvjezdani sjaj filmu i privući brojne obožavatelje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.