Poznato je kada na Netflix stiže druga sezona Squid Gamea

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio novi teaser za drugu sezonu jedne od svojih najgledanijih serija - Squid Game. Tri godine nakon premijere prve sezone, koju su pogledali milijuni diljem svijeta i nakon koje je nastala istoimena reality emisija, iz Netflixa su konačno otkrili kada na streaming stiže nova sezona.

Osim datuma premijere druge sezone, Netflix je objavom potvrdio da je Squid Game obnovljen i za treću sezonu, koja će ujedno biti i posljednja. Druga sezona premijerno će se na Netflixu prikazati 26. prosinca, a treća sezona premijeru će imati nekad tijekom 2025. godine. 

Službeni sinopsis nove sezone glasi: "Tri godine nakon pobjede u Squid Gameu, igrač 456 ostaje odlučan pronaći ljude koji stoje iza igre i stati na kraj njihovom opakom sportu. Igrač 456 svoje osvojeno bogatstvo koristi za financiranje svoje potrage, a kada njegovi napori konačno urode plodom, put prema rušenju organizacije pokazuje se smrtonosnijim nego što je zamišljao. Kako bi ih zauvijek zaustavio, mora ponovno ući u igru. "

Kao što je još ranije najavljeno, Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun i Gong Yoo vratit će se u drugu sezonu, a pridružit će im se i neka nova imena.

Kako prenosi Variety, prva sezona Squid Gamea rangirana je kao najgledanija televizijska sezona u povijesti Netflixa. Dobila je 14 nominacija za Emmy, sa šest pobjeda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.