Colin Farrell dobio glavnu ulogu u novoj Netflixovoj adaptaciji poznate knjige

Foto: EPA

NETFLIX će raditi adaptaciju romana The Ballad of a Small Player autora Lawrencea Osbornea iz 2014. godine, a u njoj je glavnu ulogu dobio nagrađivani glumac Colin Farrell.

Kako prenosi Collider, naziv filma bit će isti kao i romana. Priča prati Farella kao kockara i prevaranta s visokim ulozima koji se predstavlja kao Lord Doyle, član britanske aristokracije. On bježi iz rodne Engleske u kinesku kockarsku meku Makao, gdje pronalazi srodnu dušu koja bi mogla postati osoba koja će mu pomoći da se iskupi za svoja nedjela.

Redatelj je Edward Berger, koji je publici već poznat po radu na All Quiet on the Western Front. Scenarij za The Ballad of a Small Player napisat će Rowan Joffé (28 Weeks Later, The Informer), a producirat će ga Mike Goodridge, Edward Berger i Matthew James Wilkinson. Produkcija bi trebala početi kasnije ove godine, ali točan datum trenutno nije otkriven.

Colin Farrell trenutno promovira svoju najnoviju seriju Sugar, koja se od 5. travnja prikazuje na Apple TV-u+. U njoj glumi američkog privatnog istražitelja Johna Sugara, koji prati tajanstveni nestanak Olivije Siegel, unuke holivudskog producenta Jonathana Siegela. Dok Sugar pokušava otkriti što se točno dogodilo Oliviji, otkrit će i tajne njezine obitelji koje se nikad nisu trebale otkriti.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.