Netflix objavio poduži teaser za Avatar: The Last Airbender, fanovi su oduševljeni

Screenshot: YouTube

AVATAR: THE LAST AIRBENDER dobio je poduži teaser uoči Netflixovog vikenda Geeked. Igrana adaptacija poznate animirane serije naišla je na veliko odobravanje fanova.

Istoimena animirana serija emitirala se od 2005. do 2008. godine. Tvorac ove igrane adaptacije je Albert Kim, a u seriji glume Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Gordon Cormier, Ken Leung, Tamlyn Tomita, Ian Ousley, Kiawentiio, Dallas Liu i Yvonne Chapman.

Avatar: The Last Airbender izlazi 22. veljače 2024. godine. Serija će imati 10 epizoda. Priča se vrti oko Aanga, člana naroda Zraka, koji se sa svojim prijateljima upušta u avanturu kako bi ispunio zadatak i postao novi Avatar.

Na tom putu će shvatiti posljedice rata koji je počeo napadom naroda Vatre na svijet, koji je tada živio u skladu i harmoniji. Avatar će morati uspostaviti mir za sva četiri naroda: Vatra, Zrak, Voda i Zemlja.

 

Fanovi su oduševljeni onime što im je prikazano

Obožavatelji su oduševljeni novim prikazom igrane adaptacije. Iako je u početku bilo negodovanja oko toga kako će sve izgledati, čini se kako je taj skepticizam pao u vodu.

"Rasplakao sam se jer me ovo podsjeća na djetinjstvo. Izgleda kao sve što sam oduvijek htio. Molim te, Netflix, nemoj me razočarati", piše jedna osoba na YouTubeu.

"Izgleda vrlo obećavajuće. Oči su mi zasuzile u jednom trenutku. Nadam se samo da će zadržati humor i prizemljeni ton originalne serije jer ono što krasi Avatara je balans između humora i ozbiljnih stvari. Uči nas životnim lekcijama i u isto vrijeme nasmijava svojim humorom. Stvarno se nadam da će ovo uspjeti", tvrdi druga.

"Stvarno je šteta što će biti samo na Netflixu jer ovo izgleda odlično. Činjenica da je tu Momo je fantastična. Stvarno mi je nedostajao u filmu koji nećemo spominjati", komentira treća.

"Ovo uistinu izgleda obećavajuće"

"Bome sam sada uzbuđen zbog serije. Nadam se da Netflix neće razočarati", napisala je četvrta.

"Ovo uistinu izgleda obećavajuće. Fantastični vizuali, točni kostimi, pogođeno korištenje elemenata i Zuko koji ima frizuru konjskog repa! Njegov ožiljak je, doduše, premalen, ali ipak se vidi", piše peta.

"Iskreno, ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena zbog ovoga. Ovaj put su stvarno pogodili sve kako treba", zaključuje šesta osoba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.