Na Netflix dolazi novi erotski triler, snimljen je u Srbiji

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio trailer za erotski triler Fair Play u kojem glume Alden Ehrenreich, poznat po filmovima Solo: A Star Wars Story i Oppenheimer, i Phoebe Dynevor, zvijezda Bridgertona. Redateljica filma je Chloe Domont, koja je također napisala scenarij za film. 

Radnja prati mladi ljubavni par, Lukea (Ehrenreich) i Emily (Dynevor), koji se nedavno zaručio, a skupa rade u jednoj financijskoj instituciji. Veza im se počne raspadati nakon što se i jedno i drugo počnu boriti za istu poziciju u tvrtki i sve stavljaju na kocku kako bi dobili unaprjeđenje na poslu. 

 

Fair Play je premijerno prikazan na Filmskom festivalu Sundance u siječnju ove godine, nakon čega je Netflix otkupio prava za prikazivanje filma. Neki kritičari su film usporedili s poznatim trilerima iz 90-ih, a ocjene su većinom bile pozitivne. 

Osim Ehrenreicha i Dynevor, glumačku postavi čine i Sebastian de Souza, Eddie Marsan i Rich Sommer. Izvršni producenti su Domont, Rian Johnson, Ram Bergman i Anđelka Vlaisavljević, a film se snimao u Srbiji početkom prošle godine. 

Fair Play će biti premijerno prikazan na Netflixu 13. listopada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.