Marvelov glumac razočaran jer ga je Robert Downey Jr. zamijenio u novim Osvetnicima

Screenshot: YouTube/Marvel Studios

MARVELOVA zvijezda Jonathan Majors u nedavnom je intervjuu za TMZ izjavio da se osjeća slomljeno jer će Robert Downey Jr. biti glavni zlikovac novih Osvetnika (Avengers).

Majors je u Marvelovom filmskom svemiru glumio negativca Kanga Osvajača u seriji Loki i filmu Ant-Man i Wasp: Kvantumanija (Ant-Man and the Wasp: Quantumania). Glumac je trebao biti glavni zlikovac u petom nastavku Osvetnika, koji se trebao zvati Osvetnici: Kangova dinastija (Avengers: The Kang Dynasty). No Marvel je odustao od projekta nakon što je Majors proglašen krivim za zlostavljanje svoje bivše djevojke Grace Jabbari.

Umjesto Kanga, glavni zlikovac u petom filmu o Osvetnicima, nazvanom Avengers: Doomsday, bit će Doctor Doom kojeg glumi Downey Jr.

Kada su ga pitali što misli o Marvelovoj odluci, Majors je izjavio: "Slomljen sam, naravno. Volim Kanga, no Doctor Doom je opak."

Majors je komentirao kako je Downey Jr. dobio priliku glumiti u Marvelovim filmovima iako je u prošlosti imao probleme sa zakonom.

"Mislim da je pošteno što je gospodin Downey dočekan uz strpljenje, znatiželju i ljubav te što mu je dozvoljeno da se bavi svojom umjetnošću na toj razini", rekao je Majors, prenosi Variety.

Unatoč svemu, glumac je izjavio da bi htio ponovno glumiti Kanga, ako je to ono što obožavatelji i Marvel žele.

Novi filmovi o Osvetnicima, Avengers: Doomsday i Avengers: Secret Wars, u kina dolaze 2026. i 2027. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.