Legendarni MASH ponovno na televiziji: Početkom iduće godine stiže specijal

Screenshot: YouTube

40 GODINA nakon što se prvi put pojavio na televiziji, legendarni M*A*S*H vraća se na male ekrane. Ovoga puta kao posebni specijal koji okuplja glavne glumce i dio ekipe koja je radila na seriji.

Dvosatni specijal pod nazivom M*A*S*H: Komedija koja je promijenila televiziju moći će se pogledati na Foxu od prvog siječnja 2024. godine, a uključivat će raznolik sadržaj koji će obradovati sve obožavatelje serije, prenosi MovieWeb.

Imena koja će obožavatelji vidjeti su Alan Alda (kapetan Benjamin Franklin "Hawkeye" Pierce), Gary Burghoff (kapl. Walter Eugene "Radar" O'Reilly), Jamie Farr (kapl. i kasnije narednik Maxwell Q. Klinger), Mike Farrell (kapet. BJ Hunnicutt) i Loretta Swit (maj. Margaret Hot Lips Houlihan). Pojavit će se i izvršni producenti Gene Reynolds i Burt Metcalfe.

Osim intervjua, u specijalu će se odati posebna počast svim glumcima i ekipi koji više nisu živi. Iz Foxa navode da se u "ovim iznimnim, vrlo osobnim sjećanjima otkriva stvaranje i evolucija kultnih likova serije, uz rijetke i nikad prije viđene snimke iza kulisa, fotografije i priče". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.