Kriminalistički film Anne Kendrick ima 90 posto na RT-u, pogledajte prvi trailer

Screenshot: YouTube/VVS Films

NA YOUTUBEU je objavljen službeni trailer za kriminalističku dramu Woman of The Hour, koja je inspirirana stvarnim događajem. Woman of the Hour je redateljski debi glumice Anne Kendrick, koja ujedno igra jednu od glavnih uloga u filmu. Scenarij je napisao Ian MacAllister McDonald.

Kriminalistička drama inspirirana je susretom serijskog ubojice Rodneyja Alcale i mlade žene Cheryl Bradshaw u reality emisiji The Dating Game.

The Dating Game je emisija u kojoj mlade i slobodne žene postavljaju pitanja trojici muškaraca kako bi odlučile s kojim od njih žele otići na spoj. U emisiji su se kroz godine pojavile brojne holivudske zvijezde, od Farrah Fawcett do Arnolda Schwarzeneggera, ali jedna od najpoznatijih epizoda je ona u kojoj se pojavljuje Alcala, koji je kasnije dobio nadimak "Dating Game Killer".

 

Rodney Alcala gostovao je u emisiji 1978. godine, nakon što je ubio petero ljudi. Serijski ubojica predstavio se kao uspješni fotograf koji voli voziti motor i skakati padobranom, a na kraju je izašao kao pobjednik epizode i osvojio spoj s Cheryl Bradshaw. Iako je Bradshaw u stvarnom životu odbila izaći s Alcalom jer ga je smatrala jezivim, priča u filmu teći će malo drukčije.

Alcalu je u filmu utjelovio Daniel Zovatto, kojeg smo gledali u hororima It Follows i Don’t Breathe. Sporedne uloge igraju Nicolette Robinson, Tony Hale, Kathryn Gallagher, Kelley Jakle i Autumn Best. 

Film Woman of the Hour imao je premijeru na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje je oduševio kritičare. Na stranici Rotten Tomatoes trenutno ima ocjenu 90 posto.

Film će se prikazivati u odabranim kinima, a prava na distribuciju otkupio je i Netflix. Iako trenutno nije poznato kada će film stići na streaming servis, portal World of Reel pretpostavlja da će biti dostupan na jesen ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.