Jeremy Renner je od Marvela tražio da ubiju Hawkeyea u Osvetnicima

Screenshot: YouTube

MNOGI bi voljeli biti na mjestu glumaca u Marvelovom filmskom svijetu. Ne samo zbog slave koju Marvelove uloge donose, već i financijskog osiguranja za cijeli život.

Originalna postava filmskih Osvetnika sastojala se od Iron Mana, kapetana Amerike, Thora, Hulka, Crne Udovice i Hawkeyea. Njih šestero postalo je kamen temeljac Marvelovog filmskog svijeta te su Disneyu i Marvelu donijeli bogatstvo od prodaje kino ulaznica.

Međutim, povijest bi se drugačija pisala da se ostvarila želja Jeremyja Rennera, glumca koji je utjelovio vrsnog streličara. On nije bio zadovoljan razvojem njegovog lika u filmu Osvetnici iz 2012. godine. On je pola tog filma proveo pod Lokijevom kontrolom nakon što mu je glavni negativac isprao mozak.

Takav razvoj događaja nije se svidio glumcu, a kasnije i fanovima nakon što je film izašao. Zamjerali su producentima i redatelju filma što je Hawkeye ostao bez vlastite razrade i smatrali su da se tako nešto ne bi trebalo događati jednom značajnom Osvetniku.

Renner je jednom prilikom za Independent izjavio kako je od filmske postave tražio da jednostavno ubiju Hawkeyea.

"Svaka scena uzrokovala mi je srčani udar. Šetao bih sa Scarlett Johansson i samo pokazivao nezadovoljstvo. Oni su me pitali što to radim. Rekao sam im: 'Dajem vam opciju ako me želite izbaciti iz filma. Ubijte me u bilo kojem trenutku, no znajte, doživjet ću srčani udar'", rekao je glumac.

Hawkeyea nisu ubili te je on ostao ključna figura Osvetnika. Mnogi se fanovi šale kako je razlog tome što je Thanos pobijedio u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti upravo nepojavljivanje Clinta Bartona u filmu. Hawkeyeeva popularnost donijela mu je i vlastitu seriju 2021. godine, zvanu Hawkeye, u kojoj on postaje mentor mladoj Kate Bishop.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.