Jack Black glumi u filmskoj adaptaciji najprodavanije igre svih vremena

Foto: EPA

JACK Black pridružio se glumačkoj postavi filmske adaptacije Minecrafta, najprodavanije videoigre svih vremena, potvrdio je Deadline. Minecraft, sandbox videoigra koju je razvio Mojang Studios, prodan je u više od 300 milijuna primjeraka, a mjesečno ima gotovo 140 milijuna aktivnih igrača.

Black bi u filmu trebao glumiti Stevea - maskotu Minecrafta i jednog od likova kojim igrači upravljaju u igri.

Steve iz Minecrafta Screenshot: YouTube/Mojang

Black se pridružio Jasonu Momoi, koji će igrati zasad još nepoznatu, glavnu ulogu. Uz Blacka i Momou, u filmu glume Emma Myers, Danielle Brooks i Sebastian Eugene Hansen.

Film, čija radnja još nije poznata, režira Jared Hess, redatelj kultne komedije Napoleon Dynamite iz 2004. godine. Izvršni producenti filma su Todd Hallowell, Kayleen Walters, Brian Mendoza i Jonathan Spaihts.

Blacku je ovo treći put u posljednjih nekoliko godina da glumi u filmskoj adaptaciji neke videoigre. Prošle godine posudio je svoj glas negativcu Bowseru u animiranom filmu The Super Mario Bros Movie, a ove će se godine pojaviti u Lionsgateovoj igranoj adaptaciji videoigre Borderlands, koja u kina dolazi 9. kolovoza.

Black se ove godine vratio i uspješnoj animiranoj franšizi Kung Fu Panda, u kojoj posuđuje svoj glas protagonistu Pou. Kung Fu Panda 4 u kina dolazi 8. ožujka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.