Izašao trailer serije o Ms. Marvel, prvoj superjunakinji muslimanki

Screenshot: Youtube

MARVEL COMICS predstavio je 2013. godine Kamalu Khan, poznatu i kao Ms. Marvel, prvu superjunakinju muslimanske vjeroispovijesti. Sada je dobila seriju Ms. Marvel, za koju je izašao i prvi trailer.

Kao i strip, serija prati pakistansko-američku tinejdžericu Kamalu Khan koja živi u New Jerseyju i obožava superjunakinju Captain Marvel i Avengerse, a jednog dana otkriva da ima moći koje je stavljaju rame uz rame herojima na koje se ugledala cijeli život. 

 

Kamalu glumi Iman Vellani, a pridružuju joj se Saagar Shaikh kao njezin stariji brat Aamir, Mohan Kapur i Zenobia Shroff kao njezini roditelji Muneeba i Yusuf, Matt Lintz kao njezin najbolji prijatelj Bruno te Aramis Knight u ulozi osvetnika poznatog kao Red Dagger.

Premijera u lipnju

"Činjenica da se serija snima i da uključuju ovog lika u Marvel Cinematic Universe je ono što je važno. Ne moram polaziti od sebe i govoriti o tome da sam muslimanka i Pakistanka – sve to dolazi do izražaja u seriji. Ljudi koji vide osobu poput mene uključenu u projekt koji je toliko velik, mislim da je to dovoljno inspirativno", rekla je Vellani za Variety.

Ms. Marvel premijeru ima 8. lipnja na streaming platformi Disney+, a Marvel s likom Kamale Khan ima velike planove jer je već uključena u njihov idući blockbuster The Marvels, koji bi premijeru trebao imati u veljači sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.