Gledatelji su odabrali najbolje trilere 2023.

Screenshot: YouTube / Apple+

PRIPREMITE kokice i udobno se smjestite u naslonjač. Čitatelji portala Ranker odabrali su 10 najboljih trilera 2023. Na popisu ima psiholoških i misterioznih trilera, čak i komičnih. Dakle, za svakoga ponešto.

1. Luther: The Fallen Sun

Serijski ubojica terorizira London dok osramoćeni detektiv John Luther sjedi iza rešetaka. Progonjen neuspjehom u hvatanju cyber psihopata koji mu se sada ruga, Luther odlučuje pobjeći iz zatvora kako bi dovršio posao.

2. Cocaine Bear

Neobična skupina policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera okuplja se u šumi Georgie nakon što medvjed od 500 kilograma proguta veliku količinu kokaina i krene u divljanje potaknuto drogom.

3. Sharper

Radnja ovog filma prati četiri ključna lika. U središtu je milijarder, a radnja se razvija oko pitanja tko će dobiti njegov novac.

4. Detective Knight: Independence

U trećem filmu iz trilogije Detective Knight pratimo Brucea Willisa ponovno u ulozi istoimenog detektiva.

5. The Protector

Žena na uvjetnoj slobodi otkriva zavjeru dok istražuje legendu o bogu koji štiti mali grad od zla.

6. Missing

Kad njezina majka nestane na odmoru u Kolumbiji sa svojim novim dečkom, Juneinu potragu za odgovorima sprječava međunarodna birokracija. Zaglavljena tisućama milja daleko u Los Angelesu, June kreativno koristi svu najnoviju tehnologiju koja joj je pri ruci kako bi pokušala pronaći majku prije nego što bude prekasno. Međutim, kako kopa sve dublje, njezino digitalno istraživanje otvara više pitanja nego što nudi odgovora.

7. Tetris

Henk Rogers otkriva Tetris 1988. godine, a zatim odlazi u Sovjetski Savez, gdje udružuje snage s izumiteljem Aleksejem Pažitnovim kako bi igru omogućili masama.

8. Out of Exile

Lopov Gabe Russell uvjetno je pušten na slobodu i ponovno se vraća na posao. Nakon neuspješne pljačke blindiranog vozila dobiva posljednju priliku pobjeći i osigurati novi život za sebe i svoju otuđenu kćer.

9. Guy Ritchie's The Covenant

Tijekom rata u Afganistanu lokalni prevoditelj riskira život kako bi kilometrima po iscrpljujućem terenu nosio ozlijeđenog narednika.

10. Marlowe

Detektiv Phillip Marlowe upliće se u istragu bogate obitelji nakon što ga lijepa plavuša angažira da pronađe njezinog bivšeg ljubavnika.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.