Gledatelji oduševljeni trailerom za dramu koja stiže na Netflix: "Savršena postava"

Screenshot: Youtube

NETFLIX je objavio trailer za igranu dramu pod nazivom His Three Daughters, koju je napisao i režirao Azazel Jacobs.

Službeni sinopsis filma glasi: "Ovaj napeti, dirljivi i humoristični portret obiteljske dinamike prati tri otuđene sestre dok se okupljaju u stanu u New Yorku kako bi se brinule za svojeg bolesnog oca i pokušale popraviti vlastiti prekinuti odnos jedna s drugom." Glavne uloge u filmu imaju Natasha Lyonne kao Rachel, Elizabeth Olsen kao Christina i Carrie Coon kao Katie.

Ostatak glumačke postave igrane drame uključuje Jovanu Adepu, Josea Febusa, Rudyja Galvana, Jasmine Bracey, Randyja Ramosa Jr.-a i Jaya O. Sandersa.

Ljudi oduševljeni pričom i glumačkom postavom

Nakon što su iz Netflixa objavili trailer na službenim kanalima, gledatelji su se u komentarima javili s oduševljenjem pričom, a posebno glumačkom postavom.

"Znate da će film biti odličan i vrlo emotivan kad su u njemu ove glumice", "Već vidim da će me ovo rasplakati", "Kakva savršena postava! Ovo će biti odličan film", "Volim ovakve 'sirove' priče pune emocija. Mislim da je odabir ovih glumica bio savršen, sve su fantastične", "Ovo će biti jako emotivno, već sad vidim po traileru", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Film će na Netflixu imati premijeru 20. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.