Evo kako je Michael Cera uspio dobiti ulogu u filmu Barbie

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

MICHAEL Cera je u blockbusteru Barbie utjelovio Kenovog najboljeg prijatelja Allana, a da nije bilo Zoom poziva s redateljicom Gretom Gerwig, možda se ne bi ni pojavio u filmu, piše Variety.

"Dobio sam ulogu u zadnji tren", rekao je Cera. "Moj menadžer je dobio poziv u kojem su ga pitali jesam li zainteresiran za ulogu i on me onda nazvao i rekao: 'Dobio sam poziv za ovaj film. Zove se Barbie. Režira ga Greta Gerwig i snima se u Londonu neka četiri mjeseca pa sam im rekao da vjerojatno ne želiš prihvatiti ulogu jer vjerojatno ne želiš ići u London.'"

Ceru je odgovor njegovog menadžera šokirao jer je bio jako entuzijastičan oko filma pa je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. 

Dogovor putem Zoom poziva

"Nekako sam uspio dobiti Gretinu e-adresu, mislim da mi ju je proslijedio jedan zajednički prijatelj, i poslao sam joj poruku u kojoj sam je pitao: 'Smijem li se pojaviti u filmu? Smijem li dobiti tu ulogu?' I ona mi je odgovorila: 'Idemo odmah na videopoziv u Zoomu. Evo ti link za Zoom, bit ću dostupna idućih sat vremena'", otkrio je glumac. "I onda smo pričali o filmu i sve se dogodilo tako brzo."

Cera je u filmu glumio Kenovog prijatelja Allana, kojeg je Mattel povukao iz prodaje u 60-ima jer nije bio dovoljno popularan. "Nije se prodavao. Svijetu nije bio potreban Kenov prijatelj. Barbie je bila popularna pa su napravili još Barbie lutaka i njenih prijateljica. Nisu imali potrebu proširiti Kenovu priču. Tako da su Allana malo zapostavili", rekao je Cera.     

Unatoč humorističnom tonu scena u kojima se pojavljuje, Allan je pomalo tragičan lik. "Allan je tužan lik. On je osoba koja nigdje ne pripada u ovom svijetu", dodao je glumac. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.