Del Boy otkrio koja ga scena u Mućkama dovodi do suza: "Svijet kojeg više nema"

Screenshot: YouTube

DAVID JASON je svima poznatiji kao Derek Del Boy Trotter, glavni lik BBC-jeve humoristične serije Only Fools nad Horses, u Hrvatskoj prevedene kao Mućke. Jason, danas 82-godišnjak, u svojoj novoj knjizi The Twelve Dels Of Christmas prisjetio se trenutaka iz serije.

The Sun je objavio dijelove Jasonovih izjava iz knjige o pokojnom glumcu Johnu Challisu i specijalnoj epizodi iz 1989. godine naziva The Jolly Boys' Outin. Podsjetimo, Challis je utjelovio Boycieja, trgovca rabljenim automobilima koji je uvijek pušio cigare te se sukobljavao s Del Boyom.

Challis je, inače umro prošle godine u dobi od 79 godina nakon duge borbe s rakom. Jasonova izjava u knjizi kaže: "To je sekvenca u kojoj svira Everybody's Talkin' od Harryja Nilssona dok glumce vidimo u autobusu. Čarolija serije sažeta je u toj sekvenci: glumačka ekipa postala je društvo prijatelja koje se zabavljalo. Toliko tih ljudi više nije s nama, naravno."

"Toliko dirljivo da moram zatvoriti oči"

"Danas je toliko dirljivo vidjeti Johna Challisa kako mi ide skinuti šešir da praktički moram zatvoriti oči. To je svijet kojeg više nema", dodao je Jason i ponovio kako ta scena pokazuje kakav je osjećaj bio s ostalim glumcima raditi na seriji. Jason je Challisa opisao kao "džentlmena u pravom smislu te riječi", dodavši kako je bio "divan glumac koji će mnogima nedostajati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.