Dakota Johnson o filmu Madame Web: "Ne znam hoće li ovo uopće biti dobro"

Screenshot: YouTube/Sony

DAKOTA Johnson, zvijezda trilogije Pedeset nijansi sive (Fifty Shades of Grey), progovorila je o svom iskustvu sa seta nadolazećeg Sonyjevog superherojskog filma Madame Web, koji je režirala SJ Clarkson.

Johnson je u filmu utjelovila protagonisticu Cassandru Webb, koja saznaje da ima moć predviđanja budućnosti. Webb koristi svoje moći kako bi pomogla djevojkama koje bi u budućnosti mogle postati Spider-Woman.

Glumici je ovo prvi put da se pojavljuje u superherojskom filmu. U intervjuu za Entertainment Weekly izjavila je da dosad nije imala iskustva sa specijalnim efektima i blue screenom.

 

"Nikada nisam snimala film ispred blue screena, s lažnim eksplozijama, gdje netko viče: 'Eksplozija!', a ti se pretvaraš da se dogodila eksplozija", rekla je Johnson. "To je bilo tako ludo. Pomislila sam: 'Ne znam hoće li ovo uopće biti dobro! Nadam se da sam dobro obavila posao!'"

Johnson je dodala da je u potpunosti vjerovala redateljici SJ Clarkson te da je s njom provjeravala koje su scene stvarne, a koje se događaju u Cassandrinoj glavi.

"Vjerovala sam joj. Ona radi marljivo i nije skrenula pogled s ovoga filma otkako smo počeli", izjavila je glumica.

Johnson je tijekom snimanja otkrila i jedan svoj skriveni talent.

"Jedan dan sam radila kao kaskaderska vozačica i čini se da sam stvarno dobra u tome!", izjavila je glumica. "Mislim, mogu izvoditi svakakve trikove s autom. Vozila sam vozilo hitne pomoći. Vozila sam taksi. Vozila sam sve u filmu - nisam samo letjela zrakom i sa zgrade. Osim toga, samo ću reći: 'Tom Cruise, pazi se.'"   

Madame Web dolazi u kina 14. veljače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.