Benedict Cumberbatch odustao od filma o Bobu Dylanu, evo tko će ga zamijeniti

Foto: EPA

Benedict Cumberbatch, zvijezda Marvelovog filmskog svemira, odustao je od nadolazećeg biografskog filma o Bobu Dylanu A Complete Unknown, u kojem Timothée Chalamet glumi Dylana. Cumberbatch je trebao utjeloviti glazbenika i aktivista Petea Seegera, ali je odustao od projekta jer ima pretrpan raspored. Umjesto njega, Seegera će utjeloviti Edward Norton.

A Complete Unknown režira James Mangold, redatelj filmova Ford vs. Ferrari i Logan. Scenarij za film napisao je Jay Cocks, koji je radio na filmovima Gangs of New York i Age of Innocence.

Film će pratiti mladog Boba Dylana i njegovu glazbenu karijeru u 60-ima te period kada je počeo svirati električnu gitaru i stekao svjetsku slavu. Elle Fanning će u filmu utjeloviti Sylvie Russo, studenticu i umjetnicu s kojom je Dylan bio u vezi u ranim 60-ima.

Pete Seeger Foto: EPA

Norton, kojeg najbolje znamo po ulogama u filmovima Fight Club, Primal Fear i American History X, glumit će folk pjevača Petea Seegera, koji je pomagao Dylanu da se probije u glazbenom svijetu. Norton je triput nominiran za Oscara, a prošle godine smo ga mogli gledati u filmu Asteroid City redatelja Wesa Andersona.

Snimanje filma A Complete Unknown počinje u ožujku ove godine u New Yorku. Film produciraju Fred Berger, Peter Jaysen, Bob Bookman, Alan Gasmer, Alex Heinemen, Mangold i Jeff Rosen, menadžer Boba Dylana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.