Arnold Schwarzenegger o Terminatoru: To je postalo stvarnost

Screenshot: Youtube/StudioCanal

ARNOLD Schwarzenegger je u nedavnom intervjuu rekao da je redatelj James Cameron uspio predvidjeti budućnost u svom filmu Terminator iz 1984. godine, donosi IndieWire. 

Glumac vjeruje da je radnja Terminatora postala stvarnost zbog napretka moderne tehnologije. "Danas se svi boje smjera u kojem napreduje moderna tehnologija, a u filmu Terminator imamo strojeve koji su postali svjesni i preuzeli kontrolu", rekao je.

 

"Kako su prolazila desetljeća, to je postalo stvarnost. To više nije nekakva fantazija ili futurizam. S tim se danas suočavamo. I to je dokaz da je Cameron odličan scenarist", dodao je Schwarzenegger. Osim toga, akcijska zvijezda je pohvalila i Cameronove redateljske vještine.

Schwarzenegger je ranije ove godine rekao da se više neće pojavljivati u ulozi Terminatora. "Franšiza nije gotova, ali ja jesam. Razumijem da publika želi vidjeti nešto novo kad je u pitanju Terminator. Netko treba smisliti dobru priču… Prva tri filma su bila odlična. U četvrtom nisam bio jer sam za to vrijeme bio guverner. A peti i šesti nisu impresivni, ako se mene pita. Unaprijed smo znali da filmovi neće biti dobri jer je scenarij jednostavno bio loš", rekao je glumac. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.