"Apsolutno remek-djelo": Gledatelji ne prestaju hvaliti novu Netflixovu seriju

Screenshot: YouTube

NOVA Netflixova serija Beef pojavila se na streaming servisu početkom ovog tjedna, a gledatelji je već opisuju kao najbolju seriju koju su ikada pogledali.

Beef je nova drama s elementima komedija u kojoj Steven Yeun i Ali Wong glume dvoje stranaca koji žive u Los Angelesu i upletu se u dugotrajnu svađu nakon prometnog incidenta.

"Danny je radnik koji se bori za egzistenciju, dok je Amy samostvorena žena s idiličnom obitelji. Svatko ima loš dan, ali malo tko dopušta da se trubljenje automobila pretvori u brzu potjeru", piše u sinopsisu.

 

Kroz seriju od 10 epizoda, svađa Dannyja i Amy pretvara se u opsjednutost osvetom koja ne samo da obuzima svakoga od njih, već i preuzima živote njihovih voljenih.

Hit među gledateljima

Nakon što se 6. travnja pojavila na Netflixu, serija je već postala pravi hit među gledateljima, a neki pišu da je ovo najbolja serija koju su vidjeli ove godine pa čak i ikada.

"Ovo je možda najbolja serija koju sam ikada gledao. Apsolutno remek-djelo. Upravo sam ga sve pogledao pa treba probaviti i razmisliti", napisao je jedan tviteraš.

"Nedvojbeno jedna od zadivljujućih serija koja savršeno bilježi katastrofalne složenosti u životima dvoje ljudi. Neprijateljska kemija između Stevena Yeuna i Ali Wong čini ga još boljim. Ovo je Netflixova najbolja originalna serija u posljednjih pet godina", dodao je drugi.

Treći je napisao: "Najbolja je serija koju sam ikada pogledao, soundtrack je izvrstan", dok je četvrti dodao: "Ovo je dosad najbolja serija u 2023."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.