VK AUTO SHOW 2011: Ove godine najveći hrvatski Auto Show

KAKO je recesija ostavila velike ožiljke upravo na autoindustriji tako se auto sajmovi svakog dana otkazuju te su rijetki oni koji će uspjeti organizirati sajmove ove godine.  Vinkovčani su u tome uspjeli te tako postali najveći auto sajam ove godine u Hrvatskoj.

VK AUTO SHOW 2011. ove godine trajat će čak tri dana od 17. do 19. lipnja i održava se po prvi puta u zatvorenom prostoru teniske hale Sportsko rekreacijskog centra Lenije, a ne na otvorenom u centru grada kako je bilo prijašnjih godina.

"Još prošle godine po broju izlagača i posjetitelja preuzeli smo primat najvećeg Auto show-a regije, a ove godine idemo korak dalje. Ponosni smo što smo uspjeli okupiti izlagače i u ovim teškim vremenima te im kroz promotivne cijene najma štandova omogućiti da predstave svoje proizvode i usluge. Posebno želim istaknuti kako ćemo na sajmu imati slavonsku premijeru Elektro vozila XD koncept, te izložbu Hrvatskog oldtimer saveza. Bogat popratni program zasigurno će privući veliki broj posjetitelja što je najvažnije našim izlagačima" istaknuo je direktor VK AUTO SHOW-a Goran Rihelj vlasnik agencije "Pozitiva" koja je organizator i producent sajma.

Grad Vinkovci s ciljem poticanja auto industrije glavni je pokrovitelj, kao i Županija Vukovarsko-srijemska. "Ovaj sajam će nadam se pomoći auto industriju, zahvaljujući dobroj organizaciji koja će privući brojne posjetitelje izlagači će imati priliku prezentirati svoje proizvode i usluge. VK AUTO SHOW prerasta u tradicionalnu manifestaciju našeg Grada i drago mi je iz godine u godinu postaje sve bolji i privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja" istaknuo je na današnjoj konferenciji za medije vinkovački gradonačelnik dr. Mladen Karlić.

Organizatori su danas pozvali Udruge koje žele svoj prostor u okviru sajma da im se jave jer su im osigurali besplatnu promociju za sve humanitarne projekte.

Uz izlagače, kojih se očekuje dvadesetak iz cijele regije, svoj prostor na VK Auto show-u imat će i MUP PU Vukovarsko srijemska te Vijeće za prevenciju Grada Vinkovaca koji će predstaviti svoje programe i akcije.

VK  AUTO SHOW ima i svoju službenu internet stranicu na adresi www.vkautoshow.com, a organizatori su pozvali izlagače iz cijele Hrvatske, koji inače ne izlažu van Zagreba da ove godine, kako kaže vinkovački hip hoper Shorty "Dođu u Vinkovce...

"Bilo bi lijepo da i ekskluzivni automobili malo izađu iz "centrale" i predstave se i kupcima u Slavoniji, možda je ova godina baš prilika za to, imamo još nekoliko slobodnih štandova" zaključio je Rihelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.