VIDEO Pit bul "sažvakao" Teslu Model 3 i napao vlasnicu

VLASNICIMA Tesle definitivno nije ugodno.

Nakon što već godinama trpe napade okoline, a posebno vlasnika benzinskih zvijeri, sad se s jednim Teslinim automobilom i njenom vlasnicom obračunao i jedan pas. U pitanju je pit bul, koje mnogi smatraju jednom od najagresivnijih pasmina. Međutim, ovdje je posrijedi, izgleda, neka druga stvar, ali svejedno ozljeda i štete nije nedostajalo. 

Video koji je objavila vlasnica Tesle na svojem TikTok profilu @toodiesangelxx sniman je iz kabine automobila. Vidi se odrasli pit bul, koji nije toliko agresivan, ali je definitivno zaigran. Tako je u svojoj igri dobrano izgrizao karoseriju automobila, a uspio je iščupati i gumenu brtvu. 

@toodiesangelxx #fyp #dogattack #pitbull #pitbullsoftiktok #tesla #omg #scarey ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Vlasnica je naknadno podijelila i nekoliko informacija o samom događaju. 

"Napad je počeo vani jer pas nije imao ogrlicu. Uspjela sam sa psom otrčati do auta i zatvoriti vrata, ali on (pas) je dohvatio prozor prije nego što sam ga uspjela podići”, istaknula je vlasnica Tesle. Kaže da ju je pas ogrebao dok je bježala prema automobilu. 

Upitana zašto nije pobjegla kad je ušla u Teslu, vlasnica je objavila još jedan video koji prikazuje situaciju nakon dolaska policije. 

 

@toodiesangelxx Replying to @x.xxiv #fyp #dogatemycar #pitbull #tesla ♬ original sound - Liv

Originalni video prikupio je preko 27.4 milijuna pogleda, a drugi preko 6 milijuna. Snimila je i objavila video koji između ostalog pokazuje ozljede koje joj je pit bul nanio.

Na koncu se javio i vlasnik pit bula. Ponudio je pomoći tako što će platiti sve popravke na automobilu, kao i sve medicinske račune. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.