VIDEO Cupra ostaje službeni automobil FC Barcelone

Foto: Cupra

CUPRA i FC Barcelona obnovili su svoj globalni savez. CUPRA će i dalje biti klupski službeni partner za automobile i mobilnost te službeni automobil sljedećih pet sezona do 2029., a proširuje svoje veze na sve profesionalne sportove kluba.

Ugovorom se proširuje opseg sponzorstva unutar sportskih sekcija kluba. Uz održavanje odnosa s prvim muškim i ženskim nogometnim momčadima, CUPRA postaje službeni sponzor košarkaških, futsal, rukometnih i hokejaških momčadi FC Barcelona.

 

CUPRA-ino sjedište u Martorellu bilo je domaćin događaja na kojem su CEO CUPRA-e Wayne Griffiths i predsjednik FC Barcelone Joan Laporta najavili obnovu ugovora.

Sastanku su prisustvovali i igrači iz različitih profesionalnih momčadi kluba: Robert Lewandowski (prva momčad muškog nogometa), Jana Fernández (prva ekipa ženskog nogometa), James Nnaji (prva momčad košarkaša), Miquel Feixas (1. momčad futsala), Domen Makuc (1. momčad rukometa) i Matías Pascual (1. momčad hokeja na koturaljkama).

Marka također ostaje globalni partner i bit će prisutan kao jedan od službenih sponzora u Espai Barçi, projektu transformacije objekata FC Barcelone u četvrti Les Corts u Barceloni i na Estadi Johan Cruyff u sportskom gradu Joan Gamper u Sant Joan Despí.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.