U dvije nagradne igre osvojio dva automobila

NAGRADNE igre su sastavni dio naših života, ali samo najsretniji dobivaju. Neki i dva puta.

U Americi su posebno zanimljive nagradne igre koje priređuju trgovine automobilskom opremom. Mnogi sumnjaju u regularnost ovakvih promocija, ali sudeći po iskustvu novinara magazina The Driive, doista funkcioniraju. Njegov kolega iz studentskih dana je tako prošlog ljeta osvojio prestižni kamionet Dodge Ram TRX snažan preko 700 KS. I od tada se u njemu vozika gradom.

Ali tu sreća 25-godišnjeg Yengshi Xionga nije napustila. Osim što je kamionet osvojio već nakon prve kupovine, ista stvar mu se dogodila opet. Sad je potrošio i manje na sudjelovanje, a osvojio je Mitsubishi Lancer EVO VIII. Kad se sve zbroji, za uloženih 150 dolara dobio je dvije prinove vrijedne preko 120.000 dolara. I to u manje od godinu dana. 

"Za TRX, kupio sam majicu, ruksak i paket pomoći", rekao je Xiong. "Paket je stajao samo 1 dolar i bila je to donacija za veterane." I upravo mu je ta donacija donijela prelijepi sportski automobil. 

Xiong i njegov otac redovito voze opaki kamionet pogonjen Hellcat V8 motorom, a do danas su napravili oko 8000 km. Kaže da je na preuzimanju mogao birati između ovog auta i Forda F-150 Raptora. Isprobao je oba tako da je stisnuo gas do kraja i isprobao maksimalno ubrzanje. Misli da je dobro izabrao. 

"Kada sam stisnuo TRX, zalijepio me u sjedalo", rekao je Xiong: "Izašli smo iz kamioneta i on (otac) je šapnuo: 'Želim ovaj.'"

 

Do Mitsubishija je došao još lakše. "Za EVO, kupio sam digitalnu sliku od 5 dolara za koju sam mogao napraviti screenshot", našalio se Xiong. Mitsubishi je preuzeo ovog tjedna, baš kad je razmišljao o kupovini sportskog automobila s relijaškim genima.

"Morao sam prodati oba svoja Civica prije nekoliko godina jer živim na makadamskoj cesti", objasnio je Xiong. "Prije sam razmišljao o kupnji jednog Evolutiona. Tražio sam GTR-ove i slično. Vidio sam te oglase za giveaway nagradne igre i pomislio - ah, hajde da probamo. Ja ću pokušati. I samo sam nastavio pobjeđivati!" zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.