Ruski UAZ stigao u Ameriku, poznata je i cijena

Foto: Bremach

KAŽU da je uz Ladu Nivu jedan od najsposobnijih terenaca stare škole, a sada ga mogu isprobati i preko bare, u Americi. 

Prije nepunih godinu dana američki Bremach je obećao kako će UAZ Patriot dovesti na američke ceste. To se i dogodilo, jer ruski terenac je stigao u ponudu i to po još nižoj cijeni od najavljene. Patriot sada nosi ime Bremach 4x4 SUV, a kreće cijenom od 26.405 USD.

U Bremachu pritom naglašavaju kako je vozilo temeljito prerađeno i homologirano za američko tržište. Trenutno se čeka homologacija pick-up modela. 

Podsjetimo kako ruski terenac pokreće 2.7-litreni 16V benzinac sa 152 KS, usuglašen s automatskim mjenjačem i pogonom na sve kotače. Novost je Bosch elektronika i sigurnosni sustavi. 

Usprkos vrlo niskoj startnoj cijeni, automobil ima bogatu opremu. Osim LED dnevnih svjetala, standardna oprema uključuje 18-inčne naplatke, električne podizače stakala te sva grijana sjedala (i upravljač). Vjerovali ili ne, kupac dobiva i infotainment sustav sa zaslonom dijagonale 7 inča. U ponudi je i offroad paket 3.650 USD. Jamstvo je 5 godina ili 96.000 milja, dok jamstvo na pogon iznosi 10 godina ili 193.000 km. 

Bremach je tvrtka koja je osnovana 1950-ih u Italiji, a specijalizirala se za terenska vozila. Od 2010. godine posluje i u SAD-u, gdje između ostalog radi i na razvoju električnih i hibridnih pogona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.