Opel Mokka X: Osvježenje u pravo vrijeme

 Foto: Opel

OPEL će na nadolazećem salonu automobila u Ženevi premijerno predstaviti obnovljenu izvedbu subkompaktnog SUV-a.
 
Mokka je od svog predstavljanja 2012. godine stekla naklonost gotovo pola milijuna kupaca što ju čini jednim od najpopularnijih modela u klasi na europskom tržištu. U Opelu su uvjereni da ovaj laki terenac dinamičnih linija može i bolje. 
 
 
Tako će od jeseni tržištu biti ponuđena Mokka X, prvi model kojim Opel uvodi X oznaku za svoja crossover i SUV vozila. Osim estetskih novina Mokku X će između ostalog karakterizirati i nova generacija 1.4 Direct Injection Turbo motora uparenih s automatskim mjenjačima, tehnologijom Start/Stop i pogonom na sve kotače.
 
Prednji kraj vozila usuglašen je s novim dizajnom marke što uključuje dinamičniji izgled kroz novu masku i dvostruka LED svjetla, sada i s AFL sustavom prilagodbe. Nešto moderniji nastup uočljiv je i straga, posebno sa opcijskim LED svjetlima. U načelu je jedina uočljiva novost proširenje game boja atraktivnom narančastom Amber nijansom i Absolute crvenom bojom. 
 
 
Puno opsežniji je popis novosti u kabini. Potpuno redizajnirana unutrašnjost donosi po uzoru na Astru izvedenu prednju armaturu, dok središnja konzola sada umjesto brojnih tipki ima infotainment sustav sa zaslonom promjera 7 i 8 inča, ovisno o izvedbi (IntelliLink). Sa popisa opreme svakako valja izdvojiti Opel Eye sustav s prednjom kamerom koji sada nudi bolje karakteristike i upravlja brojnim sigurnosnim sustavima. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.