Od naplatnih kućica do saborskog Audija: Evo čega se sve rješava država na dražbi

Foto: TRCZ/IndexAuto

OVE subote održava se još jedna dražba rashodovane državne imovine.

Predmeti prodaje na usmenoj javnoj dražbi su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Grad Zagreb, HAC, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo pravosuđa i uprave, DORH i ostali. 

U ponudi je preko 200 predmeta. HAC-ove naplatne kućice su sada već tradicija, a nude se po startnoj cijeni od 2600 kn. Ima tu i različitih radnih strojeva, ali i klasika poput BMW 728 iz 1984. godine. Ekološki nastrojeni mogu pogledati električne skutere, dok će prijevoznici moći razmotriti Mercedes sprintere i VW Craftere.

Izdvojit ćemo i saborski Audi A4, jedan od nekoliko ponuđenih. Za one skromnije tu su i Citroen C5, VW Passati i slične limuzine. Najveći interes se ipak očekuje za gradske automobile, od VW Pola do gotovo novih Corsi. 

Dražba se organizira u prostoru TRCZ automobila d.o.o, Ljudevita Posavskog 43 (Sesvete) s početkom u 9 sati. S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine s vremenima početka licitacija prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn.Nošenje zaštitnih maski je obavezno, naglašavaju u TRCZ-u.

>> Cjelokupnu ponudu može pogledati ovdje.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.