Mercedes-AMG predstavio novi model, nema konkurencije u svojoj klasi

Foto: Mercedes-AMG

IZ MERCEDESA tvrde kako novi GLB 35 4MATIC nema konkurencije u svojoj klasi. Ovaj model kombinira izvrsnu preglednost i mnoštvo prostora s čistim užitkom u vožnji. 

Ima mjesta za najviše sedam putnika, a pogoni ga poznati 2.0 litreni 4-cilindrični turbo motor koji razvija snagu od 225 kW (306 KS) i jamči impresivno uživanje u vožnji. 

Od 0-100 km/h ubrzava za 5,2 sekunde, ima AMG Performance 4MATIC pogon na sve kotače, a sve to je zaokruženo AMG SPEEDSHIFT DCT 8G mjenjačem. 

Jasno, ovaj model nosi i sve prednosti SUV modela - viši položaj sjedenja, mnoštvo prostora za putnike i prtljagu te dobro uravnotežene terenske performanse. 

Sportska i individualizirana unutrašnjost

Članstvo u AMG obitelji je vizualno istaknuto sportskim sjedalima koja su presvučena crnom ARTICO umjetnom kožom uz DINAMICA mikro vlakna s crvenim dvostrukim šavovima i sigurnosnim pojasevima.

U ponudi su i dva opcijska kožna paketa uz odabir presvlaka u dvije boje (klasična crvena i crna) te gornji šavovi bočnih obloga i prednje ploče koji dodatno mogu unaprijediti unutrašnjost. 

Cijene još nisu poznate

„S novim modelom GLB 35 4MATIC proširujemo svoju ponudu proizvoda dodavanjem jako atraktivnog modela za aktivnu ciljanu grupu kupaca koji posebnu pažnju pridaju raznovrsnosti", rekao je Tobias Moers, izvršni direktor tvrtke Mercedes-AMG GmbH.

"To također uključuje opcijskih sedam sjedala u našem novom kompaktnom SUV modelu, bez žrtvovanja tipičnih AMG gena. Jer i u ovom segmentu, naš GLB 35 ispunjava obećanje naše marke koje nazivamo Driving Performance", dodao je Moers. 

Mercedes-AMG GLB 35 trebao bi izaći na tržište početkom iduće godine, a cijene još uvijek nisu poznate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.