Lagerfeld ili Lamborghini? Pogledajte novu šminku popularne Toyote

Foto: Albermo

EVO kako možete ukrasiti novu Toyotu. 

Osim izbora standardne ponude, svaki proizvođač ima bogatu ponudu dodataka za individualizaciju. No za pravu stvar nije loše pogledati i u druge izloge. 

Lambo Urus za široke mase

Nećemo baš reći da se radi o Urusu za sirotinju, jer RAV4 je za odličan auto, za mnoge i auto snova. Uglavnom, radi se o preradi na osnovi aktualne generacije Toyotinog SUV-a, a nudi ju japanski tuner Albermo.

Poznata je i cijena ovakve dorade. Prednji odbojnik je oko 1290 dolara, stražnji panel je oko 730 dolara, a mrežice za masku hladnjaka oko 75 dolara. Na boku vam trebaju četverodijelne letvice za 150 USD pa konačna suma rečenog s cijenom lakiranja daje i cijenu dorade Toyote. 

RAV4 dalje ne ide od 306 hibridnih KS, ali zato za razliku od pravog Urusa može voziti na struju. 

Samo moda

Jedan prijedlog ponudili su i u Toyoti. Model C-HR je namijenjen mlađoj klijenteli, a onoj modno osviještenoj za oko bi mogla zapeti Karl Lagerfeld izvedba. Osim efektne crno-bijele kombinacije i amblema specijalne izvedbe, ponuda uključuje dizajnerske putne torbe, privjesak za ključeve i šiltericu, sve po cijeni od oko 37.000 USD.

Nažalost, trenutno se nudi samo na Tajlandu, ali svejedno ostaje kao dobar prijedlog za naknadni stilski tuning u nekoj renomiranoj garaži. 


>> Više informacija o ovom modelu možete naći ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.