FOTO Upoznajte par ljepotica iz Alfa Romea

Foto: Alfa Romeo

IAKO je Tonale stigao, u Alfi još uvijek paze na svoje kultne modele. 

Kako i ne bi kad su u pitanju izuzetni automobili. Naravno, govorimo o limuzini Giulia i SUV modelu Stelvio koji su prošli kroz još jedan redizajn. Kao što je poznato, osnova je i dalje ista, a time i jedna od najboljih na tržištu. 

>> FOTO Alfine ljepotice su obnovljene, izgledaju još bolje

Stoga su Talijani napravili ono što im najbolje ide, a to je da od lijepog naprave još ljepše i privlačnije. Redizajnirani modeli premijerno su predstavljeni još u listopadu prošle godine, ali tek sada ih možemo vidjeti u pristupačnijem Veloce izdanju.

Prvi i gotovo jedini znak raspoznavanja su nove grafike svjetala, sada i u ful LED Matrix izdanju. Novi je i dizajn usisnika, a tu su i tradicionalni naplatci, 19-inčni na Giuliji i broj veći na SUV-u. Unutra pak buduće korisnike očekuje novi digitalni kokpit s novim infotainmentom. Bogatija je i oprema, posebno u poglavlju sustava asistencije. 

Ponuda uključuje razine Super, Sprint, Ti, Veloce i dakako Competizione na vrhu do dolaska Quadrifoglio verzije. Opcije u pogledu motora su 2.2 turbodizelaš sa 160 KS i stražnjim pogonom, odnosno 210 KS na verziji s Q4 pogonom. 2.0 turbak daje 280 KS i dolazi isključivo s Q4 pogonom. Sve verzije dolaze u kombinaciji sa ZF-ovim osam-stupanjskim automatskim mjenjačem. 

Poznate su i cijene za talijansko tržište. Giulia kreće od 47.050 eura, a Stelvio od 53.150 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.