FOTO Poslastica vrijedna zlata: Prodaje se "novi" BMW M5 E39

BOLJI i skuplji primjerak BMW-a E39 od ovog nećete naći.

BMW serije 5, generacije E39, uz legendarnu "kamatarku" po mnogima je najuspješnije dizajnirana serija 5 u povijesti, a neki će reći i da ljepše sportske limuzine od tada nisu vidjeli. A kako je to bilo vrijeme kad se o downsizingu još nije naveliko govorilo, M5 je kao top izvedba imao čast biti pokretan velikim i moćnim motorom. 

Početkom milenija sportske limuzine pokretali su moćni atmosferski osmaci, a u slučaju BMW-a bio je to S62, sportska izvedba slavnog M62. 4.9 V8 je u M5 davao 400 KS i 500 Nm. Sad na sve to dodajte ručni mjenjač i stražnji pogon, pa ćete dobiti jednu od najzabavnijih limuzina ovog milenija. 

Iako nas od ovog automobila dijele puna dva desetljeća, pronađen je još jedan novi primjerak. S tek oko 1200 prijeđenih kilometara nađen je u Portoriku, a onda ga je Enthusiast Auto Group preuzeo, dodatno dotjerao i ponudio na tržištu. 

>> Opis i galeriju fotografija možete pronaći ovdje.

Da, postoji novi BMW M5 E39, i to u vatreno crvenoj boji s crvenim interijerom. A sad ali, a to je informacija da je cijena doista paprena. Prodavač za ovaj primjerak traži 299.990 USD. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.